Fejlesztési adókedvezmények és Adótanácsadás


Cégünk személyre szabott adótervezéssel, adótanácsadással és az ehhez elengedhetetlen számviteli tanácsadással is segíti ügyfelei fejlődését.

Komplex tanácsadási szolgáltatásunk keretében személyre szabottan figyeljük a kihasználható jogi lehetőségeket és lemodellezzük, hogy a különféle adózási módok alkalmazása mekkora adómegtakarítási lehetőséget jelent cége számára.

Szakértői tanácsot nyújtunk az egyszerű hétköznapi gazdasági ügyletektől kezdve a komplex nemzetközi események adójogi és számviteli optimalizálását és szabályozását illetően is.

Kiemelt szakterületünk a beruházásokhoz kapcsolódó támogatások, fejlesztési- és beruházási kedvezmények és azok pénzügyi-számviteli elszámolása, melyek sok vállalat számára jelenleg kiaknázatlan lehetőségként rendelkezésre állnak.

Mikro, kis- és középvállalatok számára fejlesztési adókedvezmény vehető igénybe az alábbi beruházási értékhatárok esetén:

                                                         (millió forint)

ÉV

Kisvállalat

Középvállalat

2019

500

500

2020

300

400

2021

200

300

2022

50

100

 

Az adókedvezmény mértéke cégmérettől és megvalósítási helyszíntől függően akár a beruházási érték 50-70%-a is lehet.

Az optimális kihasználás érdekében fontos az üzleti- és beruházási tervekkel egyidejűleg az adótervezést is kialakítani, melyekhez állunk rendelkezésükre.Impresszum | © Copyright www.eccconsulting.hu 2017