Hírek > Innovációs pályázatok 2024

2024-ben két új pályázat nyílik meg, amelyek kifejezetten a kis- és középvállalkozások, ill. nagyvállalatok, valamint mikro- és kisvállalkozások számára nyújtanak lehetőséget innovatív projektjeik megvalósítására. Ezek a pályázatok jelentős pénzügyi támogatást kínálnak, amelyek segítségével vállalkozása fejlesztései új lendületet kaphatnak, miközben versenyképessége is növekedik.


1. GINOP Plusz 2.1.1-24 - Fókuszterületi innovációs projektek támogatása

Ez a pályázat célzottan olyan kis- és középvállalkozások és nagyvállalatok számára érhető el, akik új technológiákat, termékeket vagy szolgáltatásokat kívánnak kifejleszteni. A támogatás akár 800 millió Ft összegig is igénybe vehető, amely nagymértékben hozzájárulhat kutatás-fejlesztési projektek finanszírozásához, beleértve a technológiai újítások bevezetését és az iparjogvédelmi oltalom megszerzését is. A projektek célja, hogy új, a piacon hasznosítható innovációkat vezessenek be, melyek hosszú távon növelhetik a vállalkozások piaci részesedését és profitját.

A támogatható tevékenységek közé tartozik:

  • Kísérleti fejlesztés
  • Ipari kutatás
  • Hardver és szoftver beszerzés
  • Projektmenedzsment, iparjogvédelmi oltalom és piacra viteli tevékenységek

Ez a pályázat ideális lehetőséget biztosít azoknak a vállalkozásoknak, akik nagy volumenű fejlesztési projekteket kívánnak megvalósítani, vagy olyan új technológiák fejlesztésére törekszenek, amelyek jelentős tudományos vagy műszaki újdonságtartalommal bírnak.

2. GINOP Plusz 2.1.3-24 - KKV-k innovációs képességének támogatása

A mikro- és kisvállalkozások számára elérhető GINOP Plusz 2.1.3-24 pályázat célja az üzleti és gyártási folyamatok innovációjának támogatása. A támogatás összege 20-50 millió Ft között mozog, és lehetőséget biztosít a termelési, marketing, logisztikai, valamint szervezeti fejlesztések megvalósítására. A pályázat célja, hogy a vállalkozások hatékonyságát és versenyképességét növeljék, új üzleti folyamatok bevezetésével.

A támogatható tevékenységek közé tartozik:

  • Termelési és gyártási folyamatok innovációja
  • Marketing és értékesítési tevékenységek fejlesztése
  • Logisztikai folyamatok optimalizálása
  • Szervezeti és menedzsment fejlesztések

Ez a pályázat különösen hasznos lehet azon vállalkozások számára, akik a belső üzleti folyamataik hatékonyságát kívánják növelni, miközben innovatív megoldásokat vezetnek be, amelyek hosszú távon javítják piaci pozíciójukat.

Miért érdemes pályázni?

Mindkét pályázati lehetőség jelentős pénzügyi forrást kínál azoknak a vállalkozásoknak, akik az innovációt és a fejlődést helyezik középpontba. Az ECC-Consulting Zrt. szakértő csapata segít eligazodni a pályázatok világában, és biztosítja a teljes körű pályázatírást, projektfejlesztést és projektmenedzsmentet. Legyen szó akár kutatás-fejlesztési projektről, akár üzleti folyamatainak innovációjáról, velünk minden lépést zökkenőmentesen megvalósíthat.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Forduljon hozzánk bizalommal, és támogassa vállalkozása növekedését az innováció erejével!

 

Ajánlatkérés, időpontegyeztetés:

Farkas Tamás

mobil: +36 70 381 05 30

e-mail: farkas . tamas ( at ) eccconsulting . hu

1054 Budapest, Kálmán Imre utca 1.

Korábbi híreink: ide kattintva érhetőek el


GINOP_PLUSZ_INNOVÁCIÓS_PÁLYÁZATOK_2024.pdf


KÖZÖSSÉGI MÉDIA JOGI KÖZLEMÉNY | © Copyright www.eccconsulting.hu 2021