Adótanácsadás


Cégünk személyre szabott adótervezéssel, adótanácsadással és az ehhez elengedhetetlen számviteli tanácsadással is segíti ügyfelei fejlődését.

Komplex tanácsadási szolgáltatásunk keretében személyre szabottan figyeljük a kihasználható jogi lehetőségeket és lemodellezzük, hogy a különféle adózási módok alkalmazása mekkora adómegtakarítási lehetőséget jelent cége számára.

Szakértői tanácsot nyújtunk az egyszerű hétköznapi gazdasági ügyletektől kezdve a komplex nemzetközi események adójogi és számviteli optimalizálását és szabályozását illetően is.

Kiemelt szakterületünk a beruházásokhoz kapcsolódó támogatások, fejlesztési- és beruházási kedvezmények és azok pénzügyi-számviteli elszámolása, melyek sok vállalat számára jelenleg kiaknázatlan lehetőségként rendelkezésre állnak.

Az adókedvezmény mértéke cégmérettől és megvalósítási helyszíntől függően akár a beruházási érték 50-70%-a is lehet.

Az optimális kihasználás érdekében fontos az üzleti- és beruházási tervekkel egyidejűleg az adótervezést is kialakítani, melyekhez állunk rendelkezésükre.

Cégünknél a konzultációval egybekötött előzetes felmérés díjmentes!

 

További információ:

Farkas Tamás                                     mobil: +36 70 381 05 30

okl. közgazdász, adótanácsadó          e-mail: farkas . tamas ( at ) eccconsulting . huImpresszum | © Copyright www.eccconsulting.hu 2021