HOTEL BERUHÁZÁSI TANÁCSADÁS - HOTELS

HOTEL BERUZHÁZÁSI TANÁCSADÁS - HOTELS

Lépjen velünk az Élmények Világába:

Sikeres szálloda beruházások az ECC-Consulting szakértőivel


HOTEL BERUZHÁZÁSI SZOLGÁTATÁSAINK

  • Hotel beruházási- és üzemeltetői tanácsadás
  • Hotelmenedzsment tanácsadás
  • Hotel audit
  • Turizmusfejlesztés, turisztikai fenntarthatóság

 

HOTEL BERUHÁZÁSI- ÉS ÜZEMELTETŐI TANÁCSADÁS

Nagy nemzetközi turisztikai befektetői portfólióval rendelkezünk. Segítjük a termékportfólió diverzifikálását, bővítését, a legmegfelelőbb befektetési stratégia kiválasztásával kapcsolatos döntések meghozatalát, a cég tevékenységének fejlesztéséhez szükséges tőke megszerzését. Átfogó tanácsot adunk a befektetéssel kapcsolatban, és átvilágítási folyamatokat dolgozunk ki, amelyek lefedik a beruházások, illetve felvásárlások műszaki, jogi, kereskedelmi és pénzügyi vonatkozásait.

 

HOTELMENEDZSMENT TANÁCSADÁS

Hatékonyan és eredményesen adunk tanácsot szállodák különböző működési fázisaiban:

  • szállodaprojekt megvalósíthatósági tanulmányának kidolgozása
  • nyitás előtti vagy nyitási szakaszok
  • üzletfejlesztés
  • szálloda értékesítés

Mindig a maximális jövedelmezőségre törekszünk, és tanácsadást nyújtunk a különböző területeken, amelyekre szükség van: adminisztratív, adóügyi, pénzügyi, munkaügyi, jogi, minőségi, működési, marketing és értékesítési.

 

HOTEL AUDIT

Az objektivitás, az integritás, az átláthatóság, a minőség és a függetlenség azok a fogalmak, amelyek meghatározzák az hotel audit szolgáltatásunkat.

Személyre szabottan fejlesztjük a pénzügyi információk értékelését, elemezve a vállalati kultúrát, filozófiát, vezetési stratégiákat, kompetenciát, know-how-t, a pénzügyi információk összes releváns aspektusának mélyreható és objektív elemzését, mindezt a legfontosabb kockázati területekre összpontosítva.

Ezen túlmenően meghatározzuk a fejlesztésre szoruló területeket, és javaslatokat teszünk a vállalati szinten kitűzött stratégiai célok eléréséhez.

 

TURIZMUSFEJLESZTÉS, TURISZTIKAI FENNTARTHATÓSÁG

A turizmus működésének megértése a társadalomra, a kultúrára, a környezetre és a gazdaságra gyakorolt ​​hatásainak előrejelzése. A turizmusban ma alkalmazott fenntarthatóság minden desztináció alapja és célja, ezért a turizmusfejlesztés időszerű és hatékony tervezése a turizmus lehetséges hatásainak ellenőrzését, rendezését és dinamizálását célozza meg tanácsadói szolgáltatásunk.

 

Tekintse meg további szolgáltatásainkat is:

 

Ajánlatkérés, időpontegyeztetés:

Farkas Tamás

mobil: +36 70 381 05 30

e-mail: farkas . tamas ( at ) eccconsulting . hu

 

Irodáink:

1054 Budapest, Kálmán Imre utca 1.

6000 Kecskemét, Kölcsey utca 7/A.KÖZÖSSÉGI MÉDIA JOGI KÖZLEMÉNY | © Copyright www.eccconsulting.hu 2021